Kauppojen tekeminen

Myyntitoimeksianto

Aloittaaksesi CS:GO -esineiden myymisen, tee halutuista esineistä myyntitoimeksianto. Myynti- tai välitystoimeksiannon voit tehdä oikeassa alakulmassa näkyvästä "Chat" -painikkeesta.

1

Käsittely

Jätettyäsi myynti- tai välitystoimeksiannon asiakaspalvelijamme arvioivat esineesi hinnan ja laskevat siitä tarjouksen tai välityspalkkion.

2

Rahan Vastaanotto

Käsiteltyämme toimeksiantosi saat tästä viestin valitsemallasi yhteydenottotavalla. Asioidessasi meillä arkisin 9.00-21.00 aikavälillä saat vastauksen muutaman minuutin odotusajalla!
Esineiden lähetyksen jälkeen saat varat tilillesi välittömästi!

3

1000+

tyytyväistä asiakasta

1 000 000€

edestä esineitä ostettu

8

Asiantuntijaa

20

vuoden kokemus

Faktat Hinnoista!

Buff hinnat:

Maksamme laadukkaista ja halutuimmista esineistä nyt entistäkin enemmän! Näihin kuuluvat mm. Butterfly Knife Tiger Tooth, Vanilla -puukot sekä muut pienen hinta vaihtelun sekä suuremman kysynnän omaavat puukot.

Maksamme normaaleista ja muuten perus esineistä 86-88% hinta-haarukalla, näihin kuuluvat mm. hieman vaikeasti myytävissä olevat esineet tai muuten pienen kysynnän omaavat esineet.

Maksamme 83-86% jos esineesi on alle 100 euron rajapyykin tai esineesi arvo on muuten hyvin epävakaa. Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman suuren hinnan asiakkaillemme, mutta tietyissä esineissä meidänkin tulee olla varovaisia mahdollista hinnan-laskujen ja tappioiden minimoimiseksi.

Emme koskaan pyri tarjoamaan näin alhaista hintaa, mutta varsinkin hyvin haastavissa ja monesti “Stat-Trak” -teknologian omaavissa esineissä tai muuten todella vaikeasti myytävissä olevista esineistä joudumme tarjoamaan varovaisesti, ettemme tee tappiollisia kauppoja. Mikäli tarjouskantamme menee näin alas, kehoitamme monesti asiakasta myös katsomaan tarjouksia muualta. Sovellamme myös joskus 80-85% tarjouskantaa “Operaatio” tai muihin uusiin esineisiin.

turvallisuus ennen kaikkea

Monesti arvokkaampien esineiden myyntiin liittyy useita riskejä. Näistä pelottavimpiin kuuluvat huijatuksi tuleminen sekä epäilyttävien henkilöiden kanssa keskustelu. CSGO Keisari on luotu mahdollistamaan kaikille turvallisen sekä vaivattoman myyntikokemuksen.

Me CSGO Keisarilla ostamme kaikki yli 30 euron arvoiset esineesi. CSGO Keisari ei toimi bottien varassa täten pystymmekin tarjoamaan asiakaslähtöisen sekä uniikin myyntiympäristön. Sivustomme mahdollistaa CSGO esineiden muuttamisen oikeaksi rahaksi vaivattomasti sekä tietenkin turvallisesti.

Pyry Lindholm
CEO

about us

Lähes jokainen Counter-Strike: Global Offensive -peliä pelaava tietää mitä skinit ovat, mutta moni ei tiedä miten niistä saa helposti rahat pois tarpeen tullen. Perustin CSGOKeisarin oltuani 6 -vuotta Counter-Strike -yhteisössä huomattuani puutteen suomalaiselle "cashout" -sivustolle. Tavoitteemme on mahdollistaa nopeat, turvalliset sekä reilut kaupat kaikille!

Asiakkaidemme palaute

Pysy ajantasalla

© csgokeisari.fi 2021. All rights reserved.
csgokeisari.fi is not affiliated in any way with Valve Corporation and its affiliates.